Бот за тргување со Flash Crash

Овој систем за тргување се заснова на пристап со повеќе временска рамка купи-натопи за да се оптимизира секоја трговија.

Coinrule Крипто табла
Избрана на
Работи со првите 10
најдобрите Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Арчи

Најдобар робот за тргување

Flash Crash Bot

Стратегијата фаќа ненадејни падови на цените во временска рамка од 1 час кога цената е зголемена во последните 6 часа. За време на нагорните трендови, акциите на цените што одземаат профит резултираат со блескави падови што даваат одлични можности

најдобрите Crypto Trading Bots
Coinrule Ви овозможува да изградите правила
Започни
Добивајте нови стратегии секој ден
Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Започни