Тренд кој следи тргување бот

Оваа стратегија избира монети кои се на силен нагорен тренд обидувајќи се да фатат понатамошни нагорни потези.

Coinrule Крипто табла
Избрана на
Работи со првите 10
најдобрите Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Арчи

Најдобар робот за тргување

Тренд кој следи Бот

Купувањето FOMO може да биде многу моќно, а монетите може да имаат зголемени нагорни трендови што обезбедуваат одлични можности за занаети за скалпирање. Секоја трговија доаѓа со преземање профит и динамична стоп загуба.

најдобрите Crypto Trading Bots
Coinrule Ви овозможува да изградите правила
Започни
Добивајте нови стратегии секој ден
Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Започни