Инвестирајте во нас

Демократизирање на пристапот до можностите за инвестирање преку автоматско тргување е нашата мисија. Денес можете да се придружите на ова возбудливо патување и да направите разлика.

CoinruleКампањата за групно финансирање сега е во живо на Seedrs. Пристапете до ексклузивни награди:
Ќе бидете пренасочени на платформата Seedrs

Добијте пристап до низа ексклузивни награди

Ве молиме имајте предвид: Содржината на оваа промоција не е одобрена од овластено лице во смисла на Законот за финансиски услуги и пазари од 2000 година. Инвеститорите треба да спроведат сопствена длабинска анализа и да земат професионален совет таму каде што е потребно.

патоказот

 • септември 19
  Завршена првата прибирање средства со МКБ Банка и двајца Ангел инвеститори. Лансирана Јавна Алфа
 • Јан 21
  Објавен нов трговски интерфејс, дозволувајќи им на трговците да изградат повеќе од 10,000 различни автоматизирани стратегии и почнаа да генерираат приходи со тим од 8
 • може 22
  Започнете да го нудите најлесното решение за Backtesting на пазарот и ја започна кампањата за прибирање финансиски средства
 • јуни 22
  Добијте лиценца за советодавни роботи и усогласете се со новата регулатива за дигитални средства што доаѓа во 2022 година
 • август 22
  Проширување на понудените класи на средства со овозможување пристап на нашата трговска заедница до акции и стоки, како и иницирање на работниот тек за DeFi Proof of Concept
 • декември 22
  Искористете го инвестицискиот разговор што го одржавме во текот на изминатата година во Y Combinator за да завршиме собирање средства од Серија А со VCs
 • април 23
  Предлогот се проширува во пакет производи што исто така може да им служи на институционалните инвеститори и да отвори нови текови на приходи и интеграции на трети страни
  Работеле со Coinrule тим од раните денови, импресиониран сум од напредокот што го постигнаа и страста што основачите ја покажуваат, постојано.  

Робин им се придружи на МКБ банка и на Каспер, уште еден инвеститор на Ангел, во првото собирање средства. Робин е сериски претприемач од Нордијците. Откако го зголеми својот Дигитален бутик на над 800 вработени, тој го продаде бизнисот на WPP, стана извршен директор на еден од нејзините потфати и почна да инвестира во стартапи во рана фаза.

Прочитајте повеќе на LinkedIn

Робин Бејд, поранешен извршен директор на Мирум и прв Coinrule Инвеститор

Зачлени се Coinrule's Crowdfunding

Био на тимот

 
 
 

Клучни услови

Понуда на капитал

 • Coinrule е Регистриран во ОК Друштво со ограничена одговорност регулирано со англиското право
 • Инвестициските документи изготвени преку Seedlegers за да се обезбеди целосна транспарентност
 • Инвеститорите ќе добијат обични акции со избирачко право и месечни извештаи

Употреба на средства

 • 47% Тим
  Регрутирајте двајца дополнителни инженери од Full-Stack
 • 29% раст
  Започнете со платени маркетинг кампањи преку инфлуенсери и PPC
 • 24% операции
  За покривање на трошоците за серверот/алатките и апликацијата за FCA Sandbox

SEIS одобрено За ангелите на ОК

 • До 50% од инвестицијата може да се врати назад олеснување на данокот на доход
 • Добијте 50% олеснување за добивката од данок на капитал преку SEIS
 • Целосниот SEIS сè уште е достапен

Зачлени се Coinrule's Crowdfunding

Учествувајте во нашиот неделен состанок

Транспарентноста е една од главните вредности на Coinrule. Всушност, некои од нашите состаноци се отворени за набљудувачи.

Стапи во контакт [заштитена по е-пошта]

Coinrule. Со