Пумпајте одлични монети како BCH на Binance користејќи автоматска размена

Шампион на крипто-пазарот, автоматска размена на Binance и ефикасно тргувајте со BCH. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е најдоброто решение кое им дозволува на трговците со криптовалути да градат алатки за тргување без да мора да дефинираат ниту една линија на код“.
Симон

Изградете трговски системи, без прекини

Coinrule дизајнира најлесно и најпријатно за корисниците crypto trading bot. Со Coinrule можете да дизајнирате сопствен метод на тргување заснован на BCH и да дозволите да работи автоматски на најчестите крипто централи како Binance. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматско тргување што ви дозволува да искористите многу можности на пазарот.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Coinrule ги исполнува итните потреби на различни видови инвеститори и трговци. Лесно тестирајте го и стартувајте го автоматското тргување за неколку минути на Binance. Едноставно купувајте и продавајте, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да изгубите ниту една можност.

Креирај Бот

Создадете своја сопствена трговска машина и купувајте и продавајте BCH

Дури и во интервали на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да покажат еден вид нестабилност што може да понуди одлични можности. Купете ги монетите што се потопуваат и продавајте ги оние што се зголемуваат, можете да се справите со овие варијации со извршување на вашите нарачки користејќи правило за автоматско тргување. нарачките вашиот крипто капитал никогаш не бил толку моментален!

Креирај Бот

Правила за дизајн врз основа на мејнстрим индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да ја роботизирате вашата трговска стратегија, но немате искуство со кодирање? Coinrule се заснова на режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, ви претставуваме кориснички интерфејс и многу корелации кои ќе ви овозможат да го креирате вашиот прв план за тргување на Binance.

Активирајте роботи кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda