Купете/продавајте Bitcoin Gold како искусен трговец на Binance

Надминете ја динамиката на пазарот, автоматска размена на Binance и лесно тргувајте со BTG. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав машински решенија, наидов Coinrule. Победа!“
Џејсон

Дизајнирајте автоматски крипто бот, 24/7

Дали го следевте патоказот на Bitcoin Gold во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! CoinruleРешението на 's работи без прекини

Тргувајте со ботови

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно тргувајте со Binance

Нашите инвеститори можат да се акумулираат на Binance со додадени безбедносни машини 24 7. Со Coinrule во никој случај не сте оставени да бидете на ваша одговорност. CoinruleАвтоматизираните нарачки за купување-продажба се конципирани за да ве зачуваат!

Тргувајте со ботови

Развијте свој метод на тргување и поставете ги вашите нарачки BTG

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава BTG на Binance итн. Со текот на годините усовршивме како да ги освоиме пазарите!

Тргувајте со ботови

Моделирајте системи за тргување врз основа на најчесто користените индикатори

CoinruleКонтролата на е дизајнирана за најдобар можен капак. Не мора да давате права за повлекување на Binance. Coinrule не може да пристапи до вашите средства во секое време. Ние го складираме вашиот API-клуч со загарантирана контрола на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на распределба, во целосна безбедност.

Активирајте механизми кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda