Инвестирајте во BitShares како професионалец на Binance

На врвот на движењата на пазарот, автоматска размена на Binance и тргувајте со BTS како професионален трговец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да изградам средина за автоматско крипто-бот“.
Лука

Стартувајте правила за автоматско тргување

ICO BitShares и Bull Run за 2017 година заработија >120 пати за сопствениците на дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да се откажете од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купувајте/продавајте BitShares на Binance и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на BitShares за 2019 година носи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ние ви дозволуваме да започнете свои планови за тргување. Не треба да изградите ниту една линија код! Coinrule е првиот уредник за тргување базиран на IFTTT за крипто-пазарот!

Создадете правило

Дизајнирајте своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте BTS

Сопствениците имаат две обврски: заштита на нивните средства и зголемување на нивната заработка. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината паметно да ја постигнат оваа намера. Дизајнирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со BTS на Binance 24/7. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте со ботови кои инвестираат на Coinrule веднаш!

Создадете правило

Развијте автоматски занаети врз основа на сигурни индикатори

Нашите методи за следење се развиени за максимално отстранување на ризик. Ходлерите можат да градат правила на нашата демо размена сега, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. API клучевите се складираат со супериорен мониторинг.

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda