Тргувајте со Chainlink LINK на Binance

Победете ги движењата на пазарот, автоматска размена на Binance и ефикасно тргувајте со LINK. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Coinrule е врвна средина која им дозволува на трговците со криптовалути да градат алатки за тргување без да мора да запишуваат ниту една линија код.
Симон

Дизајнирајте автоматски правила за крипто, без прекини

Coinrule дизајнира најлесно и најпријатно за корисниците crypto trading bot. Со Coinrule можете да дизајнирате сопствен метод за тргување врз основа на LINK и да дозволите да работи автоматски на најчестите крипто централи како Binance. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматско тргување што ви дозволува да ги искористите многуте можности на пазарот.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Coinrule ги исполнува барањата на различни видови инвеститори и трговци. Лесно обидете се да го извршите вашето автоматско тргување за неколку минути на Binance. Едноставно купувајте и продавајте, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да изгубите ниту една можност.

Креирај Бот

Развијте сопствена трговска машина и купувајте и продавајтеLINK

Дури и во интервали на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да покажат еден вид нестабилност што може да понуди одлични можности. Купете ги монетите што се потопуваат и продавајте ги оние што се зголемуваат, можете да ги фатите овие движења на цените со извршување на вашите нарачки со помош на бот за тргување. нарачките вашиот крипто капитал никогаш не бил толку моментален!

Креирај Бот

Правила за моделирање врз основа на најчесто користените индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да ја роботизирате вашата трговска стратегија, но немате искуство со кодирање? Coinrule се заснова на режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, ви претставуваме кориснички интерфејс и многу корелации кои ќе ви овозможат да го креирате вашиот прв план за тргување на Binance.

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda