Тргувајте со DigiByte DGB на Binance

Планирајте ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е напредна средина која им помага на трговците со криптовалути, да градат ботови за тргување без да мора да кодираат ниту една линија код.
Роберт

Изградете автоматизиран систем, без прекини

Coinrule го испорачува најдобриот и најпријателскиот автоматизиран робот за тргување. Со Coinrule можете да започнете сопствено правило засновано на DGB и да дозволите да работи автоматски на многу крипто-размени како Binance. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматизирани крипто-ботови што ви овозможува да ги искористите сите можности на пазарот.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на Binance

Coinrule ги исполнува барањата на сите видови инвеститори и трговци. Лесно обидете се да го извршите вашето автоматско тргување за неколку минути на Binance. Едноставно акумулирајте, заштитете го вашето портфолио и победи го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Стартувајте бот

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

Дури и во денови на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да имаат одреден степен на нестабилност што може да овозможи привлечни можности. Купете ги монетите што се намалуваат и продавајте ги оние што растат, можете да ги достигнете овие смени со извршување на вашите нарачки користејќи правило за тргување. Управувањето со вашиот крипто капитал никогаш не било толку податливо!

Стартувајте бот

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да го автоматизирате вашиот нов трговски систем, но немате експертиза за кодирање? Coinrule се заснова на практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, нудиме апликација погодна за корисниците и многу анализи што ќе ви овозможат да ја изградите вашата прва стратегија на Binance.

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda