Автоматска размена на Binance како волшебник

Планирајте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купувањето/продажбата на крипто е на пат да се развие“
Роуан

Изградете вреден крипто бот

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи алатки за поставување на тргување. Нашата автоматска размена им овозможува на инвеститорите на ETC да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и ETC, на Binance.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е автоматска размена што прави [трговци} од различни групи на експертиза да заработат пари тргување ИТН. На нашите корисници им е дозволено да градат едноставни и врвни стратегии за тргување на сите главни паричници. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на ETC, да се заштити вашето портфолио и да се обезбедат пазарни пумпи.

Стартувајте бот

Создадете сопствен трговски систем и управувајте со вашиот coinsETC

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да развиете автоматска размена со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот систем за нарачки, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Дизајнирајте системи за тргување врз основа на најдобри показатели

ETC порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете приноси кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате вашата можност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda