Управувајте со вашиот паричник и лесно заработувајте алткоини Coinrule

Дизајнирајте ја вашата нарачка и оставете ја да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисно решение, би сакал да го открив порано“.
Означи

Стартувајте системи за тргување, без прекини

Coinrule го прави автоматското тргување флексибилно како IFTTT. Секој корисник ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Разновидната и одлична средина ќе се придржува до барањата на кој било трговец со крипто, така што нема повеќе да се отфрли никаква добивка на трговската подлога.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Можете лесно во секое време да ги поставите вашите автоматизирани стратегии од унифицирана контролна табла поврзана со Binance и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашиот систем за тргување. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule нема дозвола да ги отстрани вашите монети од вашата распределба. Вашето старателство е наше врвно планирање!

Започнете да создавате правило

Развијте сопствен трговски систем и тргувајте со ETH

Размислете за користење на нашата Демо размена со виртуелен капитал за со шифрирана технологија да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни услови без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите поефикасен. Условите на пазарот често се менуваат, така што приспособливоста е важен услов и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Започнете да создавате правило

Моделирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

Ethereum има многу неверојатен патоказ за 2019 година, објавите може да се објават во секој момент, а цената може да се намали или да се зголеми кога најмалку очекувате бидејќи Binance работи 24/7. Автоматизираниот бот за тргување ви овозможува да ја искористите секоја можност без да игнорирате ниту една трговија. Тргувајте сега со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, плански правила и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda