Автоматска размена на Binance и Купи/продај ICON

Победете го пазарот со користење на автоматска размена на Binance и заработете профит со ICX за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните четири години“
Арчи

Развијте крипто бот веднаш

Coinrule е моќна алатка за многу различни видови на инвеститори и трговци. Постои голем опсег на способности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да изградите сопствен трговски систем и да купите/продадете ICX. Ќе биде многу агилно да се акумулира ICX, да се заштити вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефикасна, а истовремено да биде лесна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да започнете правило за тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Моделирајте ја вашата сопствена шема за тргување и акумулирајте ICX

At Coinrule Ние работиме многу за да испорачаме нови функции и развој на нашата алатка секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најнапредни трговци и врвни берзи за да собереме повратни информации и коментари.

Тргувајте со алгоритми

Планирајте автоматски стратегии засновани на популарни индикатори

За тргување треба пракса, став и шема. Што го прави тргувањето толку напорно? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на правилото за автоматско тргување ви овозможува да ги намалите ефектите од стресот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, новодојденец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски занаети и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda