Тргувајте со NEM на врвни берзи како Binance и станете професионалец во крипто просторот

надминете го пазарот користејќи автоматска размена на Binance и остварувајте профит со NEM за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување/продажба на крипто е на пат да се пробие“
Мика

Програмирајте автоматизирани стратегии за тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи поставки за поставување на тргување. Нашата автоматска размена им овозможува на сопствениците на NEM да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и NEM, на Binance.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е автоматска размена која им овозможува на [трговците} од различни групи на експертиза да заработат пари тргувајќи со NEM. Нашите корисници можат да градат лесни и напредни стратегии за тргување на сите главни портфолија. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на NEM, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пазарните пумпи.

Изградете правила

Развијте сопствена шема за тргување и управувајте со вашите монети NEM

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате автоматска размена со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот уредник на трговски системи, не се потребни вештини за кодирање!

Изградете правила

Моделирајте системи за тргување врз основа на популарни индикатори

NEM порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да прикажете повратни средства кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата одговорност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda