Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување со NEO на Binance и многу повеќе

Совладајте го пазарот користејќи автоматска размена на Binance и заработете профит со NEO за неколку минути

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со NEO на Binance дури и кога спиете!“
Карлос

Дизајнирајте автоматски крипто правила

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен и лесен за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизиран план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во динамиката на пазарот. Како да изградите правило за автоматско тргување за NEO со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Во унифицирана апликација поврзана со Binance, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски тргувања. Можете лесно да управувате со нив, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Креирај Бот

Создадете своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиNEO

CoinruleКонтролните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, со максимална безбедност.

Креирај Бот

Правила за дизајн врз основа на индикатори за воено одделение

Сакаме да понудиме сервер кој ги исполнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најпрофесионални трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и имајте специјална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda