Инвестирајте во онтологијата како професионалец на Binance

Надминете го пазарот со користење на автоматска размена на Binance и остварувајте профит со ONT за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да дефинирам машина за правила за автоматско тргување“.
Claudio

Развијте одлично правило за автоматско тргување

Ontology ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >120x резултати за сопствениците на дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да го изоставите следниот митинг? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Купете/продавајте Онтологија на Binance и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на Онтологијата за 2019 година има голема перспектива! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule влегува! Ви дозволуваме да креирате сопствени стратегии за тргување. Не треба да програмирате ниту една линија код! Coinrule е првиот систем за тргување базиран на блокови за крипто-пазарот!

Создадете правило

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и акумулирајте ОНТ

Сопствениците имаат две барања: заштита на нивниот капитал и остварување на нивниот профит. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината паметно да ја постигнат оваа намера. Програмирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со ONT на Binance одново и одново. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Дознајте повеќе купувајте/продавајте на Coinrule веднаш!

Создадете правило

Планирајте автоматски занаети врз основа на паметни индикатори

Нашите безбедносни стратегии се дизајнирани за максимално покривање. Трговците можат да започнат бот на нашата демо берза денес, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја отвориме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со врвна безбедност.

Активирајте корелации кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda