Изградете автоматски крипто бот за тргување со SC на Binance и повеќе

Надминете го пазарот со користење на автоматска размена на Binance и остварувајте профит со SC за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со SC на Binance дури и кога спиете!“
Лука

Започнете со автоматизирани стратегии за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна и лесна за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете правило за автоматско тргување за SC со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Во унифицирана апликација поврзана со Binance, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски тргувања. Можете лесно да ги дизајнирате, паузирате и да ги извршите во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Започнете да создавате правило

Развијте сопствена шема за тргување и поставете ги вашите нарачкиSC

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, безбедно.

Започнете да создавате правило

Модел правила засновани на популарни индикатори

Сакаме да понудиме средина која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најквалификувани клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и имајте ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda