Тргувајте со Bitcoin Cash BCH на Bitstamp

Развијте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Bitstamp и многу други.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
гарантира
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Coinrule е паметна машина која им помага на трговците со криптовалути, да градат машини за тргување без да мора да програмираат ниту една линија код.
Jon

Изградете правила за автоматско тргување

Coinrule го испорачува најдобриот и најпријателскиот автоматизиран робот за тргување. Со Coinrule можете да започнете сопствено правило засновано на BCH и да дозволите да работи автоматски на различни крипто-размени како Bitstamp. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматизирани крипто-ботови што ви овозможува да ги фатите сите можности на пазарот.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно купувајте/продавајте на Bitstamp

Coinrule ги исполнува барањата на сите видови инвеститори и трговци. Лесно анализирајте го и стартувајте го вашето автоматско тргување за неколку минути на Bitstamp. Едноставно акумулирајте, заштитете го вашето портфолио и победи го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Изградете правила

Моделирајте го вашиот сопствен метод на тргување и купувајте и продавајте BCH

Дури и во денови на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да бидат дел од степенот на нестабилност што може да овозможи привлечни можности. Купете ги монетите што се намалуваат и продавајте ги оние што растат, можете да ги искористите овие движења на пазарот со извршување на вашите нарачки користејќи автоматски план за тргување. Контролирањето на вашиот крипто капитал никогаш не било толку флексибилно!

Изградете правила

Планирајте ги правилата врз основа на најпознатите индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да го автоматизирате вашиот нов трговски систем, но немате способности за кодирање? Coinrule се заснова на логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, нудиме апликација погодна за корисниците и многу анализи што ќе ви овозможат да ја изградите вашата прва стратегија на Bitstamp.

Активирајте корелации кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda