Изградете автоматски план за тргување за тргување BTM на Bittrex и многу повеќе

надминете го пазарот со користење на автоматска размена на Bittrex и остварувајте профит со BTM за неколку минути

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
најдобро
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со BTM на Bittrex дури и кога спиете!“
Симон

Започнете со автоматизиран бот

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето крипто тргување поефективно и полесно за користење. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматска стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во движењата на пазарот. Како да започнете правило за автоматско тргување за BTM со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана апликација поврзана со Bittrex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги поставите, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Стартувајте бот

Планирајте го вашиот сопствен модел на тргување и поставете ги вашите нарачки BTM

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на берза, во целосна безбедност.

Стартувајте бот

Изградете правила врз основа на паметни индикатори

Сакаме да понудиме алатка која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најактивни клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и имајте ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, дефинирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda