Изградете автоматизиран крипто бот за тргување LINK на Bittrex и повеќе

Победете го пазарот користејќи автоматска размена на Bittrex и заработете профит со LINK за ​​неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате LINK на Bittrex дури и кога спиете!“
Арчи

Дизајнирајте стратегии за тргување, без прекини

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска стратегија поефикасна и попрофитабилна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот на крипто. Како да започнете правило за автоматско тргување за LINK со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана инструмент табла поврзана со Bittrex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги ребалансирате, паузирате и стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Започни тргување

Дизајнирајте свој шаблон за тргување и поставете ги вашите нарачкиLINK

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на распределба, безбедно.

Започни тргување

Развијте правила засновани на паметни индикатори

Сакаме да понудиме паметна алатка која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најискусни клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Вклучете соработка со нас и резервирајте ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање планови веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda