Купи/продај синџир на Crypto.com како искусен трговец на Bittrex

Развијте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав избор на машини, наидов Coinrule. Извонредно!“
Ким

Моделирајте бот за тргување веднаш

Дали го следевте патоказот на синџирот Crypto.com во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleмашината работи без прекини

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно тргувајте на Bittrex

Нашите клиенти можат да се акумулираат на Bittrex со дополнителни безбедносни системи со брзина на светлината. Со Coinrule во никој случај не сте оставени да бидете на ваша можност. CoinruleАвтоматските нарачки на се создадени за да ве бранат!

Изградете правила

Планирајте ја вашата сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиCRO

CoinruleТимот на 's има историја на индустријата и знае како да купува и продава CRO на Bittrex итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Изградете правила

Изградете трговски системи врз основа на најпознатите индикатори

CoinruleКонтролата на е конципирана за најдобра можна контрола. Не мора да давате права за повлекување на Bittrex. Coinrule не може да ги премести вашите средства во ниеден интервал. Ние го складираме вашиот API-клуч со воена контрола на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Портфолио, безбедно.

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda