Управувајте со вашиот паричник и лесно заработувајте алткоини Coinrule

Направете ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисен сервер, би сакал да го открив порано“.
Симон

Дизајнирајте автоматски систем за тргување веднаш

Coinrule го прави автоматскиот крипто бот едноставно како IFTTT. Секој клиент ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Едноставното и одлично опкружување ќе се придржува до барањата на кој било трговец со крипто, така што нема повеќе да се отфрли никаква добивка од динамиката на пазарот.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на Bittrex

Можете лесно во секое време да ги дизајнирате вашите автоматизирани стратегии од унифицирана апликација поврзана со Bittrex и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашиот уредувач на стратегија. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule нема дозвола да ги извади вашите средства од вашето портфолио. Вашата безбедност е наше врвно планирање!

Започнете да создавате правило

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

Пробајте ја нашата Демо размена со виртуелно портфолио за со максимална безбедност да ги тестирате вашите автоматски стратегии во симулации на реален пазар без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите попрофитабилен. Пазарните услови често се менуваат, така што флексибилноста е важна побарувачка и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Започнете да создавате правило

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

DigiByte има многу одличен патоказ за 2019 година, објавите може да се објават одеднаш и цената може да се зголеми или намали кога најмалку очекувате бидејќи Bittrex тргува 24/7. Крипто бот ви овозможува да фатите каква било можност без да игнорирате ниту една трговија. Создадете правило со Coinrule сега!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda