Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување со ICX на Bittrex и многу повеќе

Совладајте го пазарот со користење на автоматска размена на Bittrex и остварувајте профит со ICX за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со ICX на Bittrex дури и кога спиете!“
Карлос

Дизајнирајте автоматски крипто правила

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен и лесен за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизиран план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во динамиката на пазарот. Како да се изгради правило за автоматско тргување за ICX со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана апликација поврзана со Bittrex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да управувате со нив, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Креирај Бот

Создадете своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиICX

CoinruleКонтролните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, со максимална безбедност.

Креирај Бот

Правила за дизајн врз основа на индикатори за воено одделение

Сакаме да понудиме сервер кој ги исполнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најпрофесионални трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и имајте специјална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda