Управувајте со вашиот паричник и ефикасно профитирајте со алткоини Coinrule

Шампионирајте го пазарот, автоматска размена на Coinbase Pro и ефикасно тргувајте со ETC. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна паметна алатка, би сакал да ја открив порано“.
Симон

Изградете автоматски правила за крипто

Coinrule го прави правилото за автоматско тргување едноставно како IFTTT. Секој трговец ќе може брзо да воспостави сопствен систем без вештини за кодирање. Разновидна и моќна платформа ќе одговара на обврските на кој било трговец со крипто, така што повеќе нема да пропушти профит од динамиката на пазарот.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Можете лесно во секое време да ги поставите вашите автоматизирани стратегии од унифициран приказ поврзан со Coinbase Pro и таму ќе ги прегледате сите релевантни карактеристики за вашата алатка за тргување. Имате целосна контрола врз вашите чувари, Coinrule нема дозвола да ги повлече вашите имоти од вашиот паричник. Вашата гаранција е наш врвен ранг!

Започнете да создавате правило

Изградете своја сопствена трговска машина и тргувајте ETC

Користете ја нашата демо размена со виртуелен паричник за со шифрирана технологија да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни ситуации без ризик за вашето поседување. Можете да го планирате вашиот нов трговски систем за да го направите покорисен. Условите на пазарот често се развиваат, така што разновидноста е важно барање и Coirule е посветена да ги исполни највисоките барања на секој инвеститор.

Започнете да создавате правило

Креирајте автоматски занаети врз основа на најчесто користените индикатори

Ethereum Classic има многу извонреден патоказ за 2019 година, соопштенијата за печатот може да бидат објавени неочекувано, а цената може да се зголеми или да падне кога најмалку очекувате бидејќи Coinbase Pro работи 24/7. Системот за крипто тргување ви овозможува да фатите каква било можност без да игнорирате ниту една трговија. Започнете со тргување со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила токму сега

Добивајте бесплатни сигнали за тргување, дефиниции и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda