Ракувајте како професионалец со вашиот ETH и другите валути на Coinbase Pro Coinrule

Надминете го крипто просторот, автоматска размена на Coinbase Pro и тргувајте со ETH како професионален трговец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да изградам автоматска машина за правила за тргување“.
Лука

Дизајнирајте одличен автоматски систем за тргување

Ethereum ICO и Bull Run за 2017 година заработија >120 пати за членовите на заедницата со дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да го изоставите следниот митинг? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Купете/продавајте Ethereum на Coinbase Pro и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Патоказот на Ethereum за 2019 година носи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Coinbase Pro? Ова е кога Coinrule влегува! Ви дозволуваме да започнете сопствени правила за автоматско тргување. Не треба да изградите ниту една линија код! Coinrule е првиот уредник за тргување базиран на блокови за пазарот на крипто!

Тргувајте со алгоритми

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте ETH

Корисниците имаат две барања: да го заштитат својот капитал и да ја зголемат својата заработка. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината паметно да ја постигнат оваа намера. Програмирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со ETH на Coinbase Pro 24/7. Размени како Coinbase Pro љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте со алгоритми за купување/продавање Coinrule токму сега!

Тргувајте со алгоритми

Моделирајте автоматски занаети врз основа на мејнстрим индикатори

Нашите методи за следење се дизајнирани за максимална покриеност. Стрелците на Месечината можат да тргуваат со ботови на нашата демо размена веднаш, како да е Coinbase Pro. Не ни требаат права за повлекување на Coinbase Pro. Не можеме да ја отвориме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. Копчињата API се зачувуваат со врвен мониторинг.

Активирајте корелации кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda