Купете/продајте го вашиот паричник и лесно извлечете профит со алткоини Coinrule

Планирајте го вашиот план и оставете го да работи за вас, на Coinbase Pro и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна машина, би сакал да ја открив порано“.
Лари

Изградете автоматски план за тргување

Coinrule го прави правилото за автоматско тргување подеднакво податливо како IFTTT. Секој трговец ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Управлива и одлична средина ќе се придржува до обврските на кој било трговец со крипто, така што нема повеќе да се отфрли никаква добивка на пазарот.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Можете лесно да ги приспособите во секое време вашите автоматизирани стратегии од унифициран приказ поврзан со Coinbase Pro и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашата алатка за тргување. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule не може да ги повлече вашите имоти од вашиот паричник. Вашата гаранција е наше врвно планирање!

Изградба на стратегија

Изградете ваш сопствен трговски систем и tradeXRP

Користете ја нашата Демо размена со виртуелен паричник за безбедно да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни ситуации без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите покорисен. Условите на пазарот често се менуваат, така што разновидноста е важно барање и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Изградба на стратегија

Креирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

Ripple има многу одличен патоказ за 2019 година, објавите може да се објават неочекувано, а цената може да се зголеми или да падне кога најмалку очекувате бидејќи Coinbase Pro работи 24/7. Системот за крипто тргување ви овозможува да фатите каква било можност без да игнорирате ниту една трговија. Изградете стратегија со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога ќе се промени пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda