Изградете автоматизиран план за тргување за тргување REP на HitBTC и повеќе

Развијте го вашиот план и оставете го да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со REP на HitBTC дури и кога спиете!“
Claudio

Започнете со правила за автоматско тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефективно и полесно за користење. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие во динамиката на пазарот. Како да започнете правило за тргување за REP со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана апликација поврзана со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги контролирате, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Тргувајте со алгоритми

Моделирајте го вашиот сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачкиREP

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, со шифрирана технологија.

Тргувајте со алгоритми

Планирајте ги правилата врз основа на најпознатите индикатори

Сакаме да понудиме машина која ги исполнува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најквалификувани корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и имајте единствена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, плански стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda