Ракувајте со вашиот паричник и лесно заработувајте алткоини Coinrule

Направете ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисен мотор, би сакал да го открив порано“.
Мартон

Стартувајте автоматски крипто-бот

Coinrule го прави правилото за автоматско тргување лесно како IFTTT. Секој трговец ќе може веднаш да ја одреди сопствената трговска програма без вештини за кодирање. Непосредна и идеална средина ќе се придржува до обврските на кој било трговец со крипто, така што веќе нема да се изгуби никаква можност за крипто просторот.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управувајте со HitBTC

Можете лесно во секое време да ги ребалансирате вашите автоматизирани стратегии од унифициран приказ поврзан со HitBTC и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашата алатка за тргување. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule нема дозвола да ги повлече вашите имоти од вашиот паричник. Вашата гаранција е наш главен приоритет!

Создадете правило

Дизајнирајте свој метод на тргување и tradeBAT

Користете ја нашата демо размена со виртуелен паричник за безопасно тестирање на вашите автоматски стратегии во реални пазарни ситуации без ризик за вашите средства. Можете да го поправите вашиот план за тргување за да го направите покорисен. Условите на пазарот често се менуваат, така што разновидноста е важно барање и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Создадете правило

Развијте автоматски занаети врз основа на најдобрите показатели

Основниот токен за внимание има многу интересен патоказ за 2019 година, вестите може да бидат објавени неочекувано, а цената може да се зголеми или да падне кога најмалку очекувате бидејќи HitBTC работи 24/7. Системот за крипто тргување ве поддржува да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Креирајте автоматски правила со Coinrule сега!

Активирањето crypto trading botе кога ќе се промени пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda