Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување BCD на HitBTC и повеќе

Моделирајте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со BCD на HitBTC дури и кога спиете!“
Карлос

Започнете со планови за тргување, без прекини

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна и попрофитабилна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот на крипто. Како да дизајнирате правило за тргување за BCD со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана табла со инструменти поврзана со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги дизајнирате, запрете и стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Започнете да создавате правило

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиBCD

CoinruleСистемите за контрола на се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на распределба, безбедно.

Започнете да создавате правило

Изградете правила врз основа на најдобрите показатели

Сакаме да понудиме бот кој одговара на највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најквалификувани инвеститори за секојдневно подобрување на нашиот производ. Контактирајте со нас и резервирајте лична трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање занаети веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda