Инвестирајте во Bitcoin Gold како експерт за HitBTC

Планирајте ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да создадам средина за автоматско крипто бот“.
Хуго

Изградете автоматски правила за крипто

ICO-то на Bitcoin Gold и Bull Run за 2017 година направија повеќе од 70 пати враќање за крипто ентузијастите за дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да се откажете од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купете/продавајте Bitcoin Gold на HitBTC и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управувајте со HitBTC

Патоказот на Биткоин Голд за 2019 година одржува многу шанси за победа! Но, како да знаете кога да профитирате на HitBTC? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ние ве натераме да изградите свои стратегии за тргување. Не мора да напишете ниту една линија код! Coinrule е првата алатка за тргување базирана на IFTTT за крипто-пазарот!

Дознај повеќе

Изградете сопствен трговски систем и акумулирајте BTG

Клиентите имаат две обврски: заштита на нивните средства и максимизирање на нивниот принос. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината ефикасно да ја постигнат оваа цел. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со BTG на HitBTC веднаш. Размени како HitBTC љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Креирај бот инвестирање на Coinrule веднаш!

Дознај повеќе

Креирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

Нашите шеми за следење се развиени за максимално отстранување на ризик. Корисниците можат да создадат правило на нашата демо размена денес, како да е HitBTC. Не ни требаат права за повлекување на HitBTC. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. API клучевите се складираат со супериорен мониторинг.

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирање и управување со вашето портфолио за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda