Автоматска размена на HitBTC како супер

надминете го пазарот користејќи автоматска размена на HitBTC и остварувајте профит со DGB за неколку секунди

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule, купување/продажба на крипто е на пат да се пробие“
Мика

Програмирајте автоматизирани стратегии за тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи поставки за поставување на тргување. Нашата автоматска размена им овозможува на сопствениците на DGB да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и DGB, на HitBTC.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {тргувајте} на HitBTC

Coinrule е автоматска размена која им овозможува на [трговците} од различни групи на експертиза да заработат пари од тргување со DGB. Нашите корисници можат да градат лесни и напредни стратегии за тргување на сите главни портфолија. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на DGB, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Изградете правила

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате автоматска размена со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот уредник на трговски системи, не се потребни вештини за кодирање!

Изградете правила

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

DGB порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да прикажете повратни средства кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата одговорност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda