Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување ETC на HitBTC и повеќе

Победете го пазарот со користење на автоматска размена на HitBTC и остварувајте профит со ETC за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате ETC на HitBTC дури и кога спиете!“
Тони

Развијте автоматски крипто-бот, без прекини

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата стратегија за тргување поефикасна и поедноставна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на крипто пазарот. Како да се изгради правило за автоматско тргување за ETC со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана контролна табла поврзана со HitBTC, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги ребалансирате, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашиот систем за тргување.

Започни тргување

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачки ETC

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално покривање. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се зема со воена безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Портфолио, безбедно.

Започни тргување

Планирајте ги правилата засновани на индикатори за воен степен

Сакаме да понудиме средина која ги достигнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најискусни трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и закажете специјална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda