Изградете автоматизиран крипто бот за тргување HT на HitBTC и повеќе

Совладајте го пазарот користејќи автоматска размена на HitBTC и остварувајте профит со HT за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате HT на HitBTC дури и кога спиете!“
Арчи

Создадете совршен бот за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен и побрз. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави во динамиката на пазарот. Како да започнете правило за автоматско тргување за HT со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифициран приказ поврзан со HitBTC, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да управувате со нив, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Креирај Бот

Дизајнирајте свој модел за тргување и поставете ги вашите нарачкиHT

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Wallet, со максимална безбедност.

Креирај Бот

Развијте правила засновани на популарни индикатори

Сакаме да понудиме решение кое ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најпрофесионални клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Вклучете соработка со нас и регистрирајте се за ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda