Автоматска размена на HitBTC како супер

Совладајте го крипто просторот, автоматската размена на HitBTC и тргувајте со XMR како професионален трговец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто-инвестирањето е на пат да небото ракета“
Луис

Веднаш изградете правило за автоматско тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови решенија за уредник за тргување. Нашата автоматска размена им овозможува на сопствениците на XMR да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и XMR, на HitBTC.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е автоматска размена која им дава на [трговците} различни категории експертиза за да заработат пари од тргување XMR. Нашите корисници се способни да изградат податливи и безбедни стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да воспоставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу итно да се изгради портфолио на XMR, да се заштити вашето портфолио и да се пресретнат пумпите на пазарот.

Изградба на стратегија

Создадете своја сопствена трговска машина и управувајте со вашите монетиXMR

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да планирате автоматска размена со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за стратегии за тргување, без воопшто вештини за кодирање!

Изградба на стратегија

Дизајнирајте системи за тргување врз основа на најчесто користените индикатори

XMR порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на приноси кои ќе ви го променат животот додека го намалувате ризикот. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda