Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување со XRP на HitBTC и повеќе

Совладете го пазарот на алткоин, автоматска размена на HitBTC и лесно тргувајте со XRP. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со XRP на HitBTC дури и кога спиете!“
Карлос

Дизајнирајте автоматски правила за крипто, веднаш

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето крипто тргување поефикасно и поедноставно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот на крипто. Како да програмирате нарачка за XRP со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана контролна табла поврзана со HitBTC, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги поставите, замрзнете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашиот систем за тргување.

Стартувајте бот

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачкиXRP

CoinruleСистемите за контрола на се дизајнирани за максимално покривање. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се зема со воена безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Портфолио, во целосна безбедност.

Стартувајте бот

Правила за моделирање врз основа на најчесто користените индикатори

Сакаме да понудиме паметна алатка која се придржува до највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најактивни клиенти за да го унапредуваме нашиот производ секојдневно. Поврзете се со нас и закажете индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda