Автоматска размена на HitBTC и Купи/продавај Steem

Планирајте го вашиот трговски систем и оставете го да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Симон

Дизајнирајте автоматски план за тргување

Coinrule е исклучителна алатка за многу различни видови на инвеститори и трговци. Постои сеопфатен опсег на поволности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски стратегии за да го дефинирате вашиот сопствен трговски систем и да купите/продадете STEEM. Ќе биде многу флексибилно да се акумулира STEEM, да се заштити вашето портфолио, да се пресретне секоја пумпа без да се пропушти нагло падне.

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule има една главна цел, ние сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефикасна додека сте непосредни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја избере секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да започнете нарачка со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изградете сопствен трговски систем и акумулирајте STEEM

At Coinrule ние работиме френетично за да испорачаме нови функции и подобрувања на нашата паметна алатка секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најнапредни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и судови.

Тргувајте со алгоритми

Креирајте автоматски стратегии засновани на безбедни индикатори

На тргувањето му треба ред, став и процес. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и перцепциите може негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на автоматизиран систем за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите на стравот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, помалку искусен трговец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови токму сега

Примајте сигнали за бесплатни тргување, одредувајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda