Автоматска размена на HitBTC и Купи/продавај Stellar

Направете ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што го видовме во крипто во последните три години“
Арчи

Дизајнирајте главно правило за автоматско тргување

Coinrule е корисна алатка за многу различни видови инвеститори и трговци. Постои цела палета на способности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да изградите сопствен трговски систем и да купите/продадете XLM. Ќе биде многу агилно да се акумулира XLM, да се заштити вашето портфолио, да се пресретне секоја пумпа без да се пропушти ненадеен пад.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule има една главна цел, ние сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефективно додека е лесно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие на пазарот. Како да започнете нарачка со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Развијте сопствен трговски систем и акумулирајте XLM

At Coinrule Ние работиме многу за да испорачаме нови елементи и поставки во нашата поставка секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најквалификувани корисници и врвни размени за да собираме повратни информации и коментари.

Стартувајте бот

Моделирајте автоматски стратегии засновани на најпознатите индикатори

На тргувањето му треба ред, став и процес. Што го прави тргувањето толку напорно? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на резултатите од тргувањето. Користењето на автоматски план за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите на стравот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, помалку искусен трговец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски занаети и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda