Купете/продајте го Stratis како гуру на HitBTC

Развијте ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав опции за крипто бот, наидов Coinrule. Извонредно!“
Мат

Програмски автоматизиран систем

Дали го следевте патоказот на Стратис во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! CoinruleПаметната алатка на него тече одново и одново

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно тргувајте со HitBTC

Нашите трговци можат да се акумулираат на HitBTC со додадени методи за следење 24/7. Со Coinrule не ви останува ниту еден момент да бидете во опасност. CoinruleАвтоматизираните правила на се имплементирани за да ве заштитат!

Изградете правила

Моделирајте ја вашата сопствена шема за тргување и поставете ги вашите нарачкиSTRAT

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава STRAT на HitBTC итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Изградете правила

Планирајте трговски системи врз основа на најпознатите индикатори

Coinruleбезбедноста е изградена за најдобра можна безбедност. Не мора да давате права за повлекување на HitBTC. Coinrule не може да ги допре вашите средства во ниту една сезона. Ние го складираме вашиот API-клуч со супериорна безбедност на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на сметка, со шифрирана технологија.

Активирајте ботови кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda