Редефинирајте ја како професионален трговец вашата распределба на USDT на HitBTC итн Coinrule

Планирајте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да воспоставам автоматско решение за тргување“.
Тони

Изградете автоматизиран бот, без прекини

Tether ICO и Bull Run за 2017 година направија повеќе од 70 пати поврат на сопствениците на дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да го изгубите следниот митинг? Ова е кога Coinrule станете корисни! Купете/продавајте Tether на HitBTC и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со HitBTC

Патоказот на Tether за 2019 година задржува многу шанси за победа! Но, како да знаете кога да профитирате на HitBTC? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Ние ве натераме да изградите свои правила за тргување. Не мора да напишете ниту една линија код! Coinrule е првата алатка за визуелно тргување за крипто-пазарот!

Создадете правило

Создадете свој трговски систем и акумулирајте USDT

Сопствениците имаат две потреби: заштита на нивните пари и максимизирање на нивното враќање. Coinrule може да ги натера стрелците на Месечината да ја постигнат оваа цел паметно. Стартувајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со USDT на HitBTC без прекини. Размени како HitBTC љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете со тргување со тргување Coinrule денес!

Создадете правило

Дизајнирајте автоматски занаети врз основа на најпознатите индикатори

Нашите модели за следење се изградени за максимална безбедност. Членовите на заедниците можат да тргуваат сега на нашата демо размена веднаш, како да е HitBTC. Не ни се потребни правата за повлекување на HitBTC. Не можеме да ја преместиме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со гарантиран мониторинг.

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, плански правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda