Автоматска размена на OKex и Купи/продај Bitcoin Cash

Победете го пазарот на алткоин, автоматска размена на OKex и лесно тргувајте со BCH. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Арчи

Изградете автоматизиран бот, 24/7

Coinrule е ефективна алатка за многу различни класи на инвеститори и трговци. Постои широк спектар на способности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да изградите сопствен трговски систем и да купите/продадете BCH. Ќе биде многу агилно да се акумулира BCH, да се брани вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управување на OKex

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со крипто поефективно додека е лесно. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да креирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Креирај Бот

Создадете своја сопствена трговска машина и акумулирајте BCH

At Coinrule Ние работиме многу за да испорачаме нови компоненти и промени на нашиот уредник секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најактивни клиенти и врвни размени за да собираме повратни информации и коментари.

Креирај Бот

Дизајнирајте автоматски стратегии засновани на мејнстрим индикатори

На тргувањето му е потребна контрола, став и метод. Што го прави тргувањето толку напорно? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на вашата заработка од тргување. Користењето на автоматизиран систем за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите од вознемиреност, еуфорија и алчност што секој клиент може да ги доживее. Исто така, аматер може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски занаети и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda