Автоматска размена на OKex како професионалец

Победете го пазарот со користење на автоматска размена на OKex и заработете профит со ADA за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се пробие“
Џон

Креирајте автоматизиран бот, 24/7

Coinrule работи секој ден на развој на нови стратегии и нови средини за тргувачка средина. Нашата автоматска размена им овозможува на клиентите на АДА да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и АДА, на OKex.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управување на OKex

Coinrule е автоматска размена која им овозможува на [трговците} од различни видови експертиза да заработат пари од тргување ADA. Нашите корисници се способни да изградат брзи и инвентивни стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја планирате сопствената стратегија. Coinrule го прави многу податлив да се изгради портфолио на ADA, да се заштити вашето портфолио и да се префрлите на пазарните пумпи.

Започнете да создавате правило

Дизајнирајте ја вашата сопствена техника за тргување и управувајте со вашите coinsADA

Пазарите на криптовалути не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да дефинирате автоматска размена со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи ја нашата машина за стратегии за тргување, без вклучени вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Развијте трговски системи засновани на паметни индикатори

АДА порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете враќање што ќе ви го промени животот додека ја намалувате опасноста. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте ботови кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda