Изградете стратегија за автоматско тргување за тргување со DGB на OKex и повеќе

Победете го крипто-пазарот, автоматска размена на OKex и паметно тргувајте со DGB. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со DGB на OKex дури и кога спиете!“
Тони

Започнете со правила за автоматско тргување, 24/7

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефективно и попрофитно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие во крипто просторот. Како да програмирате нарачка за DGB со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на OKex

Во унифицирана инструмент табла поврзана со OKex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги контролирате, замрзнете и стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Тргувајте со алгоритми

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на OKex. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Алокација, со шифрирана технологија.

Тргувајте со алгоритми

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

Сакаме да понудиме мотор кој се придржува до највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најквалификувани клиенти за да го унапредиме нашиот производ секојдневно. Поврзете се со нас и резервирајте индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda