Купете/продавајте Ethereum Classic како гуру на OKex

Дизајнирајте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав опции за крипто бот, наидов Coinrule. Највисоко ниво!“
Руперт

Креирајте планови за тргување, 24/7

Дали го следевте патоказот на Ethereum Classic во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleапликацијата работи без прекини

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно тргувајте на OKex

Нашите корисници можат да се акумулираат на OKex со додадени методи за следење во рок од неколку часа. Со Coinrule не сте ни за момент оставени да бидете на ваш ризик. CoinruleИнструкциите за автоматско тргување на се дизајнирани да ве заштитуваат!

Започнете да создавате правило

Развијте сопствена шема за тргување и поставете ги вашите нарачки ETC

CoinruleТимот на 's има индустриско долгогодишно искуство и знае како да купува и продава ETC на OKex итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Започнете да создавате правило

Моделирајте системи за тргување врз основа на безбедни индикатори

CoinruleБезбедноста на е развиена за најдобро можно отстранување на ризик. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да ги отвори вашите средства во ниту една сезона. Ние го складираме вашиот API-клуч со најдобра безбедност на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Wallet, со максимална безбедност.

Активирајте ботови кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda