Автоматска размена на OKex како професионалец

Развијте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се развие“
Џон

Моделирајте автоматски крипто бот, без прекини

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови средини за тргување уредник. Нашата автоматска размена им овозможува на ICX крипто ентузијастите да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и ICX, на OKex.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на OKex

Coinrule е автоматска размена што прави [трговци} од различни категории на експертиза за да заработат пари од тргување ICX. На нашите корисници им е дозволено да градат едноставни и врвни стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да воспоставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу итно да се изгради портфолио на ICX, да се зачува вашето портфолио и да се обезбедат пазарни пумпи.

Стартувајте бот

Планирајте го вашиот сопствен трговски систем и управувајте со вашите coinsICX

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да развиете автоматска размена со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата машина за планови за тргување, без никакви вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изградете трговски системи засновани на најдобри показатели

ICX порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на приноси кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате опасноста. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda