Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување со XMR на OKex и повеќе

Развијте го вашиот план и оставете го да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со XMR на OKex дури и кога спиете!“
Карлос

Моделирајте моќен крипто бот

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефикасно и побрзо. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие во динамиката на пазарот. Како да дизајнирате правило за тргување за XMR со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Во унифициран приказ поврзан со OKex, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги контролирате, запрете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Тргувајте со алгоритми

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиXMR

CoinruleСистемите за контрола на се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на OKex. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Wallet, со шифрирана технологија.

Тргувајте со алгоритми

Изградете правила врз основа на безбедни индикатори

Сакаме да понудиме паметна алатка која одговара на највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најквалификувани инвеститори за секојдневно подобрување на нашиот производ. Контактирајте со нас и регистрирајте се за лична трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda