Изградете автоматизиран крипто бот за тргување со QTUM на OKex и повеќе

Планирајте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со QTUM на OKex дури и кога спиете!“
Арчи

Изградете автоматски систем, одново и одново

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна и поедноставна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот на крипто. Како да започнете правило за тргување за QTUM со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Во обединета контролна табла поврзана со OKex, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги дизајнирате, запрете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашиот систем за тргување.

Започнете да создавате правило

Направете сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачкиQTUM

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимално покривање. Никогаш нема да бараме права за повлекување на OKex. Вашиот API-клуч се зема со воена безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Портфолио, безбедно.

Започнете да создавате правило

Правила за дизајн врз основа на најпознатите индикатори

Сакаме да понудиме мотор кој ги исполнува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најквалификувани корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и закажете единствена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda