Купете/продавајте Siacoin како искусен трговец на OKex

Направете ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав избори за бот, наидов Coinrule. Најдобро!“
Ким

Дизајнирајте бот за тргување токму сега

Дали го следевте патоказот на Siacoin во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleапликацијата работи без прекини

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно тргувајте на OKex

Нашите клиенти можат да се акумулираат на OKex со додадени контролни системи 24/7. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете на ваша можност. CoinruleАвтоматските нарачки на се создадени за да ве заштитат!

Креирај Бот

Развијте своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиSC

CoinruleТимот на 's има историја на индустријата и знае како да купува и продава SC на OKex итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Креирај Бот

Моделирајте системи за тргување врз основа на најдобри показатели

Coinruleмониторингот е конципиран за најдобра можна контрола. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да ги премести вашите средства во ниеден интервал. Ние го складираме вашиот API-клуч со мониторинг од воен степен на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Портфолио, со шифрирана технологија.

Активирајте механизми кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda