Изградете автоматски план за тргување за тргување со TRX на OKex и повеќе

надминете го пазарот со користење на автоматска размена на OKex и остварувајте профит со TRX за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со TRX на OKex дури и кога спиете!“
Симон

Започнете со автоматизиран бот

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето крипто тргување поефективно и полесно за користење. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматска стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во движењата на пазарот. Како да започнете правило за автоматско тргување за TRX со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Во унифицирана апликација поврзана со OKex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги поставите, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Стартувајте бот

Планирајте ја вашата сопствена шема за тргување и поставете ги вашите нарачкиTRX

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на OKex. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на берза, во целосна безбедност.

Стартувајте бот

Изградете правила врз основа на паметни индикатори

Сакаме да понудиме алатка која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најактивни клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и имајте ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, дефинирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda