Автоматска размена на OKex и Купи/продавај Zilliqa

Совладајте го пазарот користејќи автоматска размена на OKex и заработете профит со ZIL за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што беше посведочено во крипто во последните две години“
Карлос

Дизајнирајте правила за автоматско тргување, без прекини

Coinrule е вредна алатка за многу различни нивоа на инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди широк спектар на експертиза. Можете да ги тестирате и изведувате вашите автоматски стратегии за да поставите сопствен систем за тргување и да купите/продадете ZIL. Ќе биде многу едноставно да се акумулира ZIL, да се заштити вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите ненадејно повлекување.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управување на OKex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна додека сте агилни. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да изградите правило за тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Дизајнирајте ја вашата сопствена техника за тргување и акумулирајте ЗИЛ

At Coinrule Ние работиме напорно за да испорачаме нови поени и поддршка за нашето решение секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најквалификувани инвеститори и врвни берзи за да собереме повратни информации и белешки.

Создадете правило

Развијте автоматски стратегии засновани на паметни индикатори

На тргувањето му е потребна дисциплина, став и план. Што го отежнува тргувањето? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашите придобивки од тргувањето. Користењето на крипто бот ви овозможува да ги ограничите ефектите од загриженост, еуфорија и алчност што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda