Ден на тргување на Binance

Надминете го крипто-пазарот со користење на алатки за дневни трговци за Binance и дозволете Coinrule тргуваат за вас. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана на
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, трговијата со крипто е на пат да се пробие“
Giacomo

Ден на тргување со криптовалути

Coinrule ви овозможува да купувате и продавате криптовалути на Binance, користејќи ги неговите напредни ботови за тргување. Создадете стратегија за бот од нула или користете претходно изградено правило што историски се тргувало на берзата Binance. Извршете демо-трговија бесплатно за да видите како тие стратегии се одвиваат на пазарот за криптовалути.

Започнете бесплатно

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Изберете меѓу 150+ стратегии за шаблони
Coinrule Ви овозможува да изградите правила
Започни

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Се сеќавате кога пазарите се појавија 90 пати и повеќе? Дали би сакале да сте инвестирале во Bitcoin на Binance во тоа време? Coinrule ви овозможува да ја искористите секоја можност, дури и додека спиете! Едноставно земете профит, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Изградба на стратегија
База на знаење Популарни стратегии и карактеристики
Добивајте нови стратегии секој ден
Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно