Ракувајте како професионален трговец со вашиот BTS и другите валути на Binance Coinrule

Планирајте ја вашата нарачка и оставете ја да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто инвестирањето ќе се развива“
Луис

Изградете автоматизиран трговски систем токму сега

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови решенија за поставување на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на членовите на заедницата на BTS да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и BTS, на Binance.

Тргувајте со ботови

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е дневно тргување кое ги прави [трговците} различни видови експертиза да заработат пари од тргување BTS. На нашите корисници им е дозволено да градат едноставни и безбедни стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да ја одредите вашата сопствена стратегија. Coinrule многу го олеснува создавањето портфолио на BTS, безбедноста на вашето портфолио и безбедните пумпи на пазарот.

Тргувајте со ботови

Создадете свој трговски систем и управувајте со вашите монетиBTS

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да развиете дневно тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за автоматски правила за тргување, без потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со ботови

Дизајнирајте системи за тргување врз основа на безбедни индикатори

БТС порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете приноси кои ќе ви го променат животот, додека го намалувате ризикот. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте механизми кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила уште денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda