Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување ADA на Binance и многу повеќе

надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и остварите профит со ADA за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со ADA на Binance дури и кога спиете!“
Тони

Развијте тргување бот денес

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето крипто тргување поефикасно и полесно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во движењата на пазарот. Како да се изгради правило за автоматско тргување за АДА со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Во унифицирана контролна табла поврзана со Binance, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски тргувања. Можете лесно да ги поставите, паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Стартувајте бот

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиADA

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметката, во целосна безбедност.

Стартувајте бот

Планирајте правила засновани на популарни показатели

Сакаме да понудиме паметна алатка која ги достигнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најактивни трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Постапете во соработка со нас и закажете специјална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda